ДОБРЕ ДОШЛИ В МОЯ УЕБ САЙТ - ЗА ДЕЛОВИТЕ И ПРЕДПРИЕМЧИВИТЕ!
nadomnidohodi.alle.bg

Ръководство за надомна работа №67081-0027:

БИЗНЕСЪТ С КУЛТИВИРАНИТЕ ПЕЧУРКИ

Печелете до 2500 лв. годишно от 16 кв. м избена или друга подобна площ, с която разполагате, от производството на деликатесен продукт, който може масово и целогодишно да се продава из страната и даже за износ!

№ 67081 - 0027: БИЗНЕС С КУЛТИВИРАНИ ПЕЧУРКИ

Такса за бизнес ръководство: 28.57 лв.

Оказва се, че ние, българите, сме уникални в още едно отношение - 90% от нас са собственици на жилище или друг имот, при средно 12% в развитите индустриални държави. Но също така сме уникални в неспособността си да използваме тази даденост. По-скоро ще се наредим /и ще припадаме!/ на опашка за екюта и помощи, отколкото да се запретнем, да изчистим мазето и да изкараме от него 2 500 лева за една година.
В едно мазе могат да се правят много работи, но дейността, която ние предлагаме, е лека, приятна, а най-важното - доходна и перспективна. При това инструкцията е ясна и разбираема даже за хора без специална подготовка и по традиция е изготвена на принципа „Стъпка по стъпка”.
Тази дейност може да се развива като съпътстващ бизнес /без да напускате основната си работа/, при положение, че разполагате само с едно мазе, но ако притежавате повече свободни площи /или можете да осигурите такива/, действително си заслужава да я превърнете в основен и доходен семеен бизнес.
Това бе една от многобройните дейности, почти изцяло разрушена от десетгодишните реформи и поради тази причина възможностите Ви за изява в този етап на възстановяването й са много големи.

И точно сега е моментът Вие да заемете позиции.

Ето подробното съдържание на предлаганото бизнес ръководство:

ОТГЛЕЖДАНЕ НА КУЛТИВИРАНИТЕ ПЕЧУРКИ

Култивираните гъби имат голямо значение като храна за човека.
Народите от Европейската общност консумират над 500 хил.тона култивирани гъби годишно.
В България култивираната печурка се отглежда от петдесетте години.

I. ХАРАКТЕРИСТИКА НА КУЛТИВИРАНАТА ПЕЧУРКА

1.Хранителни свойства и качества на печурката
2. Биологични особености на печурката
Устройство на печурката
Цикъл на развитие на печурката
Плодното тяло се състои от:......................

Изисквания към условията на отглеждане

а)..................................
б)..................................
в)..................................
г)..................................
д)..................................

II. СУРОВИНИ И МАТЕРИАЛИ

1./ Гъбарници

№ 67081 - 0027: БИЗНЕС С КУЛТИВИРАНИ ПЕЧУРКИ

Трябва да се имат предвид и следните условия за бизнеса:

Видове гъбарници.........................
Този строеж за гъбарник има три важни преимущества:................
Когато се обзавежда обикновен гъбарник, трябва да се има предвид следното:
Подът, стените и таваните е добре да бъдат с ..................
Отоплението може да се осигури чрез........................
Проветряването в гъбарника може да се осъществи чрез..............
Осветлението.................
За поливането ....................
Стелажите...................
Носещата конструкция...............

2./ Компост

3./ Мицел

III. ТЕХНОЛОГИЯ НА ПРОИЗВЕЖДАНЕТО НА КУЛТИВИРАНАТА ПЕЧУРКА

№ 67081 - 0027: БИЗНЕС С КУЛТИВИРАНИ ПЕЧУРКИ

1. Подготовка на гъбарника
2. Гъбни лехи
Норми за зареждане с компост:
3. Засаждане и прорастване на мицела
4. Покриване на лехите
5. Беритба
6. Защита от болести и неприятели

IV. ОТГЛЕЖДАНЕ НА КУЛТИВИРАНИ ПЕЧУРКИ КАТО БИЗНЕС

Предлагаме една примерна схема за организирано дребно производство на култивирана печурка.

Възползвайте се от тази възможност!

ВЪВ ФОРМУЛЯРА ЗА ПОРЪЧКА Е УКАЗАНО КАК ДА НАПРАВИТЕ ЗАЯВКА ЗА

Ръководство за надомна работа №67081–0027

Такса: 28.57 лв.

Веднага Ви регистрираме, подготвяме Ви всичко необходимо и с препоръчана поща Ви го изпращаме на посочения от Вас адрес (пощенските разходи са включени в таксата), така че до 2 - 3 дни да получите пратката и да се включите.

ДОСЕГА НЯМАМЕ НЕИЗПЪЛНЕНА ЗАЯВКА!

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg